Fall Stripes & Horse bits

fallstripes1
Shirt/RL, Jeans/ Gina T, Belt/Hermes, Ankle Boots/Calpierre, Bag/LV, Blazer, Zara

The beautiful yellow autumn leaves have just about fallen to the ground leaving the trees bare and exposed, a reality check to showing how close winter really is. Thank god it is warm in Rome still, so I can escape the cold for a little while longer.

I’m wearing casual jeans, riding style ankle boots and a fitted tweed blazer with elbow patches. This hunting style Ralph Lauren Shirt has to be one of my favourites as I like the suede shoulder gun-patch and the colourful thick stripes. All year around I’m obsessed with horse bit accessories (it seems to be my weak spot) and today I have some on my bracelet, gloves and on the back of my jeans. I have a black classic ‘H’ Hermès belt and a ChampsElysées champagne bag that is relaxed and suitable for another equine inspired outfit.

/ Melkein kaikki kauniit lehdet ovat tippuneet pois puista, näyttäen miten lähellä talvi oikeasti on. Onneksi pääsen Rooman lämpöön ensi viikolla, sillä siellä oli tänään 24 astetta!

Tämän päivän asu sisältää keltaisia ja mustia raitoja. Tämä Ralph Lauren metsästystyylinen paita on yksi lemppareistani, minkä olen joskus ostanut jenkeistä. Asu kokonaisuus on rento, mutta siisti. Muutama hevostyylinen koru, Hermès vyö ja hyvin istuva blazeri. Hevos-kuolainkoru on ehdottamasti lempi asusteeni ja niitä löytyy farkuista, hanskoista ja korusta. Laukkuna on Louis Vuottonin Champs-Elysées shampanja pussukka, mikä sopii tähän ratsastus/metsästys kokonaisuuten.

fallstripes2

fallstripes5

fallstripes8

fallstripes6

Leave a Reply

%d