Motivational Monday: Green Smoothie

green

I’ve gone for a morning jog and now its time to make a healthy smoothie with lots of green in it. This will definitely jump start the day and give you loads of needed vitamins. Blend all the ingredients together with a bit of salt and greek yogurt. Serve in a cute maison jar and garnish with sour cranberries, coconut flakes and parsley. Have an energetic Monday everyone!

/ Maanantaini on alkanut aikaisella lenkillä ja terveellisellä aamu-smoothilla. Tämä vihreä sekoitus on täynnä vitamiineja ja energiaa juuri sopiva pimeälle syysaamulle. Sekoita sauvasekoittimella kaikki ainekset (avokadoa, varsiselleriä, kurkkua, karpaloita, pinaattia ja persiljaa) ja lisää vähän suolaa ja kreikkalaista jogurttia. Tarjoile söpössä maison-lasissa ja koristele kookos hiutaleilla, persiljalla ja karpaloilla.  Terveellistä päivää kaikille!

green1

green2

Leave a Reply

%d