A shopping delight at BomeR.

BoneR

*In Collaboration with BomeR*

I had the opportunity to collaborate with a new store BomeR located in shopping centre Sello on the second floor. The cozy and intimate setting has a beautiful staff and holds Gant Rugger for men and Boomerang for both men and women. The official opening party is all day this Thursday on the 31.10.2013 where all normal priced products have a -15% discount. You can shop, have coffee and eat your cake too while looking at the new fall collections.

Simple & Elegant

The Swedish brand Boomerang F/W collection was right up my ally. It inspires from a weekend in the Fjords, a Nordic coastal village with simple elegance and a feeling of quality.  The classic collection plays with pattern and has a fulfilling colour palette, a definite hint of Scandinavian. I  loved the ultra light down jackets that keeps overflowing in street fashion this fall.

The men’s collection is modern and detailed with an European flair to it. Gant Rugger is relaxed and youthful, upstate “chill” as they say and Boomerang is effortlessly preppy. I would dress my man in all these garments and will surely be coming back during the holiday season. There were lots of fun accessories (watches, scarves, boxers, socks etc) that would make perfect gift ideas.

Opening Hours

  • Mon-Fri 10-21
  • Sat 9-18
  • Sun 12-18

BomeR11

BomeR15

*Yhteistyössä BomeRin kanssa*

/ Kävin tutustumassa uuteen hurmaavaan BomeR myymälään, mikä sijaitsee kauppakeskus Sellossa 2. kerroksessa. Upeasta ja tunnelmallisesta myymälästä ei ainoastaan löydy kauniita myyjiä, mutta myös laadukkaita ja trendikkäitä vaatteita. BomeRilta löydät Gant Rugger miesten malliston, sekä Boomerang mallistot miehille ja naisille. Torstaina 31.10.2013 on liikkeen viralliset avajaiset klo 10-21, jonka aikana on tarjolla kakkukahvit ja kaikista normihintaisista tuotteista saa –15% alennuksen. Avajaisiin kannattaa ehdottomasti ottaa osaa, koska sieltä löytyy jokaiselle ihania syyslöytöjä, joita ei muualta saa.

Rennon tyylikästä

Naisten Boomerangin syksymallisto on niin makuuni. Se on klassinen, mistä löytyy täyteläinen värimaailma täynnä tekstuuria. Vaatteissa tihkuu Skandinaavillisuus ja inspiraatio lähde on idyllinen Fjordin rannikkokylä, missä tyylikäs yksinkertaisuus puhuu itsestään. Mallistossa oli myös ihania Down- toppatakkeja, mikä valtaa katukuvia ympäri Eurooppaa.

Miesten mallisto oli moderni, täynnä yksityiskohtia ja eurooppalaista tyylikkyyttä. Gant Rugger on rento “upstate chill” -tyylinen, mikä on tyköistuvaa ja siinä käytetään paljon kulutettua materiaalia ja väriä. Boomerangilta löytyy merihenkisiä neuleita, takkeja ja klassisia leikkauksia, missä on kuitenkin omaperäistä hauskuutta. BomeRista löytyy hyviä joululahja ideoita, (sukkia, boksereita, huiveja, kelloja ym.) oma miehenikin ihastui heti tuotteisiin. Eli taidanpa suunnata takaisin lähempänä joulua!

Aukioloajat

  • ma-pe 10-21
  • la 9-18
  • su 12-18

BomeR14

My Favourite Picks

I was automatically drawn to the flowy sifon/ silk tops and tunics that happen to be in my favourite colours, lots of navy and crisp white. Oh and the dress I’m holding in the picture below is filled with cute little stars…totally daring! I also loved the neon orange down jacket, fitted dress shirts and casual knits, all practical and stylish for fall. The materials felt good on and the products had a refined finish to them.

/ Ehdoton lempituotteeni olivat suoralinjaiset silkki ja sifonki paidat, rentoa ja tyylikästä, mitkä sopivat joka tilanteeseen. Ihania tummansinisiä lettineuleita, isoja huiveja ja istuvia kauluspaitoja ja kevyitä syystoppatakkeja. Myös tämä valkoinen Boomerang paita (alla oleva kuva) on yksinkertaisen raikas ja juuri sellainen mistä pidän, ehdoton ykkönen!  kädessäni on ihana tähtimekko, mikä on niin suloinen!

BomeR1

BomeR6

BomeR10

BomeR13

For the Men

and of course not forgetting about our men…

As we are all well aware of my nautical obsession, it came as no surprise that my favourite mens outfit choice is this Boomerang blazer. It has a nice fitted cut and is marine inspired (picture below) with golden buttons. I also love the colourful socks, silk scarves and ties as with these fun accessories you can make the outfit look your own.

/ Muutenkin rakastan kaikkea merihenkistä niin ei tullut yllätyksenä, että lempituotteeni oli Boomerangin tummansinen blazeri (kuva alla) missä on kultanapit hihassa. Se istuu hyvin päällä ja leikkaus on tosi tyylikäs, takki oli myös mieheni mieleen. Niin ja pakko vielä mainita Ruggerin värikkäistä sukista, solmioista ja silkkihuiveista, ne ovat ihan loistavia lisukkeita asusteisiin, mistä saa rakennettua tyylikkäitä ja omannäköisiä kokonaisuuksia.

BomeR3

BomeR12

BomeR5

So… cancel that Thursday schedule and have a great shopping spree!

One response to “A shopping delight at BomeR.”

Leave a Reply

%d