Cozy in Fur at Piazza Navona

fur
Fur Vest/Milestone, Blouse/Boomerang (give away), Jeans/Gina T, Boots/Zara, Bag/Gucci, Bracelet/Fendi, Necklace/Rubens, Sunglasses/Raybans

The aroma of roasting chestnuts lingers on the streets of Piazza Navona, bringing that first rush of christmas spirit. I smell cinnamon and vanilla that brings a cozy and comforting feeling over me. The sound of the dripping fountain is soothing and lovers surround Fontana dei Quattro Fiumi enjoying its majestic presence. My friend eagerly talks about the scenes from Angels and Demons that is filmed in the square and we window shop and walk around the slick cobbled streets. My rabbit fur vest blows in harmony with the gentle breeze and its beautiful shape perks up becoming alive.

My friend spots jewelry designer Delfina Delettrez carrying two large fendi bags as she strolls by wearing a fitted navy pinstriped dress. We totally should have stalked (I mean followed) her whereabouts and maybe, just maybe we would have been invited to some fabulous fendi party.. hhmmm right no wishful thinking there at all!

Getting cozy with the rabbit fur trend

A statement setter and one of the most sought-after garments, a fur vest is trendy through-out fall and winter adding a touch of luxury to every outfit. It’s chic and warm and its extravagant presence needs a well-balanced outfit to make it work. I decided to go for a classic casual look, ripped skinny jeans, riding boots and a silk blouse. I wore a knit sweater underneath during the evening time. With the sky as your limit, a fur vest comes in enough versatile styles to fulfil everyone’s fashion fantasies.

I found my perfect oversized rabbit fur vest from a cute vintage store. It’s casual, soft, light and literally goes with everything. I love the braided details and the deep pockets in the front, it just makes the vest that much cooler. It is exactly something I described on my wish list in my earlier post. A little pre-christmas miracle!

/ Kastanjoiden kanelinen ja vaniljainen touksu valloittaa Piazza Navonan kauniin aukion ja ensinmäisen kerran tunsin joulun olevan lähellä. Suihkulähteen lorina rauhoittaa mieltä ja rakastavaiset nauttivat kauniista Fontana dei Quattro Fiumia. Käveltiin pitkin aukioita ja katseltiin näyteikkunoita liukkailla mukulakivilla ja hempeä tuuli puhalsi vasten uutta karvaliiviäni. Jäniksenkarva pääsi oikeuksiinsa raikkaassa ulkoilmassa ja tuuli näytti sen kauniit muodot ja yksityiskohdat. Meidän ohitse kävelee Delfina Delettrez, Fendin korusuunittelja kantaen kahta suurta keltaista fendikassia ja jälkikäteen mietittiin miksei lähdetty seuraamaan häntä… jos vaikka olisi tullut kutsu suuriin fendin juhlliin..hehe niin varmaan! en ole yhtään toiveikas!

Lämmin & Trendikäs jäniksenkarvaliivi

Rakastan liivin ylivoimasta rentoutta ja eleganssia. Se on mielyttävän pehmeä ja ihanan ylisuuri, kevyt ja tekee monen asun täydelliseksi. Siinä on kauniita letityksiä ja sopivan syvät taskut, mitkä tekevät liivistä huippu chicin. Tyylikäs ja käytannöllinen liivi tekee suuren vaikutelman ja on muodissa joka syksy ja talvi. Tänä vuonna karvaliivit ovat olleet harvinaisen paljon pinnalla ja niitä löytyy moneen tyyliin ja ne ovat olennainen tuote muodinluojille. Olen aina halunnut kunnon turkkisliivin ja vihdoinkin löysin minun näköisen pienestä vintage-liikkeestä. Päivän asuni on hyvin rento: revityt pillifarkut, bootsit ja silkkipaita, jotka sopivasti balansoivat pehmoisaa karvaliiviä.

fur1

fur14

fur5

fur10

fur6

fur12

5 responses to “Cozy in Fur at Piazza Navona”

    • That is so true… a gray fur vest is such a great colour, I bet it’s amazing! I have a feeling I’ll also be living in this all through fall and winter 🙂

Leave a Reply

%d