Tea Break in Maritime Blues

teabreak4
Blazer, Blouse, Boots/ Zara, Necklace/Chanel, Braclet/Hermes, Rings/ Pernille Corydon, Bag/LV, Earings/Rubens

Hello sweet readers,

Today began with a hearty cup of english breakfast with a dash of milk and honey. No green or white tea this morning, but a solid dose of caffeine to start my day!  Btw I love takeaway tea and carrying it around while doing other things simultaneously. Anyone else have this obsession?

Hints of blue accents. Today’s maritime look is relaxed and casual. This navy blazer has golden buttons, raised shoulders and a sleek cut to it. The underneath sky blue silk blouse catches the sunlight and keeps the look light and fresh. The ripped jeans and boots make the outfit comfortable while the jewelry adds a little diversity to the look. Hair in a ponytail and I’m good to go!

teabreak3

Hei ihanat lukiat!

Aamu alkoi kunnon mustalla english breakfast teellä. Kofeiini annostus kohdallaan ja siihen mukaan tilkka maitoa ja hunajaa niin kaikki tuntuu jo paremmalta. Maanantai lähti vähän hitaammin käyntiin niin suosiolla skippasin vihreän tai valkoisen teen! Mä muuten rakastan takeaway teetä ja sen kanniskelua ympäri kaupunkia! En tiedä mikä siinä on! Onko kenelläkään muulla sama juttu?

Ripaus sinistä. Päivän asu on rento ja merihenkinen. Yllättäen sinistä löytyy taas asusta! Tässä navy värisessä jakussa on kultaiset napit ja tyylikäs istuva leikkaus. Sen alla on hento taivaan sininen silkki toppi, mikä tuo valoisuutta ja raikkautta olemukseen. Tämä sininen on muuten niin hyvän värinen, mun suosikki ja tuleva kevään hitti! Saappaat ja revityt farkut tuo sopivasti rentoutta ja korut vähän hauskuutta ja viimeistelyä asuun.  Hiukset ponnarille ja antaa maanatain alkaa! Ihanaa viikonalkua kaikille!

teabreak

teabreak7

teabreak5

teabreak6

Leave a Reply

%d