Anti-aging Blueberry & Goji Smoothie

goji&blueberry4

Good Morning darling readers, it’s time to start the weekend with an energizing boost! Could this smoothie be the fountain of youth? I say yes, because I know it’s full of rich antioxidants and vitamins C, E, and A. I’m done with the smoothie and now I’m off to a spinning class, let friday begin!

Those of you on instagram may already know this, but yesterday I stocked my kitchen with all kinds of superfood delights that I will be adding into my regular morning smoothies. I’m a total vitamin junkie and these kind of things make my day as I believe in their effects! This gorgeous deep red liquid is a glass of all things good. Frozen blueberries picked last summer from our countryside and a teaspoon of goji powder for additional nutrients. It is so healthy with its powerful antioxidants and other vitamin compounds. Logically speaking, this drink will do good for the body inside and out, especially for the skin and thus have a positive anti-aging effect.

goji&blueberry6

Ingredients

  • Large Handful of Blueberries
  • Teaspoon of Goji Berry Powder
  • 3 tablespoons of Quark
  • Drizzle of Almond Milk or Water

-Top it off with more blueberries

/ Mustikka ja goji jauhe hyvinvoinnin smoothie

Instagramissa näkyykin jo miten eilen innostuin  luontaiskaupassa ja päädyin ostamaan kaiken näköisiä superfood tuotteita! Jeee 🙂  Perjantai aamu lähti käyntiin super smoothiella mihin lisäsinkin uutta goji jauhetta.

Tämä syvän punainen juoma on täydellinen tapa aloittaa aamu. Terveyspommi mustikka (kerätty mökiltä kesällä) sisältää flavonoideja ja sen vitamiinisisältö on monipuolinen. Goji marja on yksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista, mikä sisältää 21 eri mineraalia, runsaasti c-vitamiinia sekä antioxidantteja enemmän kuin mikään muu marja. Se on erinomainen proteini lähde ja lisää vastustuskykyä kehoon. Tätä pakastekuivattu cocoVi gojijauhetta on helppo lisätä smootheihin ja oli muuten hyvää! Keho varmasti kiittää kun saa lasillisen tätä aamulla! Nyt on smoothie juotu ja lähden tästä  spinning tunnille! Hauskaa viikonlopun alkua kaikille!

Ainekset

  • Kourallinen Mustikoita
  • Teelusikallinen Goji Jauhetta
  • 3 ruokalusikallista Maitorahkaa
  • Löräys Manteli Maitoa tai Vettä

– Ripottele lisää mustikoita koristeeksi

goji&blueberry3

Leave a Reply

%d