Mineral filled Deep Green Smoothie

deep green

Deep green power  smoothie. This raw-food smoothie is as green as it gets, really bursting with good minerals.

Chlorella “super food” or often refered to as “natures multivitamin”  is an algae plant that has been used as a nutritional supplement in Asian cultures for many years. It gives a boost to the body as it is high in antioxidants and vitamins A, B1, B2, B6, B12, C and E. Being a dark green plant, chlorella is also rich in minerals, such as magnesium, potassium, iron and calcium. It also detoxifies the body by clearing toxins from the body. Ps. If you have been out and enjoing more wine than you should have, drink a chlorella smoothie before going to bed!

deep green2

I think it has an acquired taste, a bit like seaweed that you get used it very quickly. I usually mix the powder into smoothies so the flavour dissolves into the consistency. I sometimes take it as a “shot” mixing it with cold water. I’ve been adding teaspoon to my juices as it takes some time or the body to get used to it. I can gradually increase this amount later on. The deep green pigment comes from the chlorophyll that also has health benefits, for example it can improve immunity.

Ingredients

  • Spinach
  • Avocado
  • Celery
  • Kiwi
  • Chlorella

Garnish with basil leaves, kiwi slices and pumpkin seeds

Hei! Viikko on taas lähtenyt käyntiin ja mulla on teille super smoothie resepti. Tästä keho kiittää!  <3! Olen ihan tosi innostunut kaikesta terveellisestä ja chlorella on nyt osa joka päivästä ruokavaliotani!

Tämä “raaka/ super ruoka” smoothie on todella terveellinen, ravitseva ja mainio tapa saada terveys pommin vatsaan. Tämä smoothie keskittyy “vihreisiin” raaka aineksiin, sillä ne ovat keholle parhaita. Tämä smoothie on super aamulla, päivällä tai illalla ja on kevyt ateria itsessään!

Chlorella on makean vedän levä, joka sisältää valtavan määrän vitamiineja, ( C, E, B & omega-3) mineraaleja (rautaa, kalsiumia) ja on mainio proteiinin lähde. Tämä levä sisältää enemmän lehti-vihreää grammaa kohti, kuin mikään kasvi tällä maailmalla. Chlorella tasapainottaa suoliston tervettä bakteerikantaa ja tukee maksan optimaalista toimintaa ja sen puhdistamista. Sen sisältämä lehtivihreä poistaa myrkylliset kemikaalit elimistöstä. PS. Pikku vinkki! Jos olet ollut juhlimassa ja nauttinut muutama lasi liikaa viiniä niin kannattaa vetää chlorella smoothie ennen nukkuman menoa niin varmasti helpottaa oloa aamulla!

Siinä on syvä tummanvihreä väri ja maistuu vähän merilevältä. Itse olen sekoittanut 1 teelusikallisen smoothiehin tai juonut sen “shottina” veden kanssa. Sitten kun kehoni pikku hiljaa tottuu chlorellaan, niin lisään sitä enemmän juomiini.

Ainekset

  • Pinaattia
  • Avokadoa
  • Selleriä
  • Kiwitä
  • Chlorella (1 tl)

Koristele basilikan lehdilla, kurpitsan siemenillä ja kiwi paloilla

deep green1

Leave a Reply

%d bloggers like this: