fruits

I got my gym clothes on and did some simple exercise routines before breakfast or my morning walk with the dog. A garentee way to feel good and boost energy levels before starting the day. I’m going to a spinning class soon so this little pre routine warmed my muscles as they are quite tense from last week.. I went to the gym five days in a row, but now after a day off, I feel great! Now I’m enjoying a bowl of quark with watermelon, basil, strawberries and toasted nuts/ seeds.  A couple of cups of green tea and Elle decoration to top it off. Have a great healthy day everyone! I’m thinking I’ll start my weekend mornings like this too! I’m off to spinning now! xx

/ Terveys torstai aamu alkoi näin… Heräsin ja kävin pika suihkussa ja laitoin jumppa vaatteet päälle. Tein kevyeen aamutreenin ja join lasin chlorella mehua niin lihakset lämpeävät ennen tulevaa spinning tuntia. Olen treenannut viisi päivää putkeen niin lihakset ovat pikkaisen jumissa, mutta  taukopäivän jälkeen olo on taas super hyvä! Koiran kanssa tehdyn aamulenkin ja jumpan jälkeen söin raikasta aamupalaa Elle decoration lehden kera. Muutama kuppi vihreetä teetä ja rahka, missä on paljon hedelmiä ja paahdettu pähkinöitä! Ihana aloittaa päivän näin! Viikonloppuna ajattelin tehdä samanlailla! Nyt spinnaamaan! x

fruits1

fruits6

A fashion & interior lover who enjoys cooking and traveling. I have a nordic way of thinking, where I believe in the beauty of simplicity.

Leave a Reply

%d bloggers like this: