Raspberry Mango Smoothie

rasberrymango smoothie5

Good Morning Darlings!

Instead of a bowl of porridge, my morning began with a bowl of chunky raspberry mango smoothie.  These super sweet raspberries are so cute and small that are handpicked from last summer. I always freeze lots of berries (blueberries, lingonberry, raspberries) that I pick from our summer house to keep me going all year around. Ps. do not blend the smoothie into a silky paste otherwise it looses all the texture. To make it more filling, you could also add some granola or oats in the mixture. Delicious flavours! x

Ingredients

  • 1 Mango
  • Handul of raspberries
  • 2 Celery Stalks
  • Grated Ginger
  • Little Milk
  • 1 Banana

Garnish with toasted seeds/nuts, mango & banana slices along with raspberries

/ Huomenta rakkaat!

Kulhollinen täyteläistä smoothia, missä on rakennetta ja paksuutta. Siihen tulee 1 mango, raastettua inkivääriä, 1 banaani, 2 sellerin vartta, vähän maitoa ja kourallinen vadelmia. Meidän vadelmat ovat niin makeita ja suloisen pieniä, keräsin ne mökiltä viime kesänä ja pakastin niitä talveksi. Sekoita massa kevyeesti sauvasekoittimella ja koristele banaanilla, mangolla, vadelmalla ja paahdetuilla pähkinöillä.  Yum, aika maukas ja terveellinen aamupala! xx

rasberrymango smoothie4

4 responses to “Raspberry Mango Smoothie”

Leave a Reply

%d bloggers like this: