It’s All Good

sunday g.1

Wonderful Sunday Morning Moment

Morning lovely readers! What a beautiful sunny morning is approaching us, I’m in great spirits and ready to spend the day outdoors! I’ve had a blissful breakfast moment sipping on green tea and flipping thorugh Gwyneth’s cook book. I made myself a bowl of quark with blueberries, pineapple, banana, nuts and coconut flakes! A real sunday treat indeed! Our balcony door is open and you can hear the little birds chirping passionatly outside, It really feels like a summer morning.

I recently purchased Gwyneth Paltrow’s “It’s all good” cook book that I find truely inspirational. This woman is beautiful inside and out and what she eats is a reflection of her glowing skin and athletic body. With a tremendoes amount of poise, she also ages gracefully and is a symbol of natural beauty. The receipes in her book are healthy and delicious keeping the ingredients simple and pure. It’s all about high quality and a balance of right flavours.

“We feed our bodies through food, but we feed our souls through what makes us happy, through pleasure. Because food brings us so much pleasure, it’s not just essential for a healthy body, but healthy spirit, too” – Dr. Habib Sadeghi from the book

I hope everyone has a wonderful sunday today filled with smiles and love. xxx

sunday g.2

/ Huomenta rakkaat lukijat! Sunnuntai aamu on ollut mitĂ€ ihanampia, aurinko paistaa tai suorastaan porottaa sisĂ€lle ja samalla parvekkeelta kuuluu intensiivinen sirpitys pikku linnuista. Tuntuu ihan kesĂ€ aamulta ja fiilikset sen mukaisesti ovat loistavat. TĂ€nÀÀn vietĂ€mme koko pĂ€ivĂ€n golfkentĂ€llĂ€ ja koiran kanssa ulkoilemassa
 toivon mukaan saisi vĂ€hĂ€n vĂ€riĂ€kin naamaan!

Aamuhetkeni oli ihan rentouttava ja tĂ€ydellinen. Siihen sisĂ€ltyi pari kuppi vihreÀÀ teetĂ€ ja Gwyneth Paltrown ”It’s all Good” kokkikirjan selaaminen. TĂ€mĂ€ nainen inspiroi minua monella tavalla, sillĂ€ hĂ€nestĂ€ hehkuu luonnon kauneus ja positiivisuus kaiken puolin. Gwyneth on yhtĂ€ kaunis sisĂ€ltĂ€ kuin ulkoonta ja hĂ€nen reseptit ovat luotu hĂ€nen terveelliseen elĂ€mĂ€ntapaan. Puhtaita ja yksinkertaisia hyviĂ€ raaka-aineita.. kuulostaa tĂ€ydelliseltĂ€! TĂ€tĂ€ selatessa söin rahkaa, missĂ€ oli mehukasta ananasta, banaania, mustikoita, pĂ€hkinöitĂ€ ja kookos hiutaleita. Join ison lasin kurkku vettĂ€ vitamiinien kera ja olo on nyt loistava. LĂ€hdemme nyt ulkoilemaan aurinkoon. Ihanaa PÀÀsiĂ€issunnuntaina xxx

sunday g.5

sunday g.6

A fashion & interior lover who enjoys cooking and traveling. I have a nordic way of thinking, where I believe in the beauty of simplicity.

Leave a Reply

%d bloggers like this: