It’s All Good

sunday g.1

Wonderful Sunday Morning Moment

Morning lovely readers! What a beautiful sunny morning is approaching us, I’m in great spirits and ready to spend the day outdoors! I’ve had a blissful breakfast moment sipping on green tea and flipping thorugh Gwyneth’s cook book. I made myself a bowl of quark with blueberries, pineapple, banana, nuts and coconut flakes! A real sunday treat indeed! Our balcony door is open and you can hear the little birds chirping passionatly outside, It really feels like a summer morning.

I recently purchased Gwyneth Paltrow’s “It’s all good” cook book that I find truely inspirational. This woman is beautiful inside and out and what she eats is a reflection of her glowing skin and athletic body. With a tremendoes amount of poise, she also ages gracefully and is a symbol of natural beauty. The receipes in her book are healthy and delicious keeping the ingredients simple and pure. It’s all about high quality and a balance of right flavours.

“We feed our bodies through food, but we feed our souls through what makes us happy, through pleasure. Because food brings us so much pleasure, it’s not just essential for a healthy body, but healthy spirit, too” – Dr. Habib Sadeghi from the book

I hope everyone has a wonderful sunday today filled with smiles and love. xxx

sunday g.2

/ Huomenta rakkaat lukijat! Sunnuntai aamu on ollut mitä ihanampia, aurinko paistaa tai suorastaan porottaa sisälle ja samalla parvekkeelta kuuluu intensiivinen sirpitys pikku linnuista. Tuntuu ihan kesä aamulta ja fiilikset sen mukaisesti ovat loistavat. Tänään vietämme koko päivän golfkentällä ja koiran kanssa ulkoilemassa… toivon mukaan saisi vähän väriäkin naamaan!

Aamuhetkeni oli ihan rentouttava ja täydellinen. Siihen sisältyi pari kuppi vihreää teetä ja Gwyneth Paltrown ”It’s all Good” kokkikirjan selaaminen. Tämä nainen inspiroi minua monella tavalla, sillä hänestä hehkuu luonnon kauneus ja positiivisuus kaiken puolin. Gwyneth on yhtä kaunis sisältä kuin ulkoonta ja hänen reseptit ovat luotu hänen terveelliseen elämäntapaan. Puhtaita ja yksinkertaisia hyviä raaka-aineita.. kuulostaa täydelliseltä! Tätä selatessa söin rahkaa, missä oli mehukasta ananasta, banaania, mustikoita, pähkinöitä ja kookos hiutaleita. Join ison lasin kurkku vettä vitamiinien kera ja olo on nyt loistava. Lähdemme nyt ulkoilemaan aurinkoon. Ihanaa Pääsiäissunnuntaina xxx

sunday g.5

sunday g.6

Leave a Reply

%d