Teatime Treat

tea treat

Our Sunday Morning: Fresh Croissants, refreshing pellegrino and a toasted granola teatime treat… A cup of hot earl gray and the day begins with a smile on my face. Hope everyone had a lovely mother’s day. Love my mom, my best friend.

Teatime Treat in a glass

This works as a perfect breakfast or brunch idea that can be changed to suit your favourite flavors! How to make: Crush fresh strawberries in the bottom of the glass. Then add a layer of cooled toasted granola. I also added raisins and toasted nuts at this point. Now layer some thick greek yogurt and strawberries slices on the sides of the glass. Repeat this process to the top and garnish with strawberries (or any other berry for that matter), toasted cashews and herbs. To make it extra special, you can add a drizzle of honey, lemon zest and dark berries (blueberries) for a stunning contrast.

/Tuoreita croisantteja, lasillinen kuplivaa pellegrinoa ja paahdettu mysli herkku lasissa. Ihana viikonloppu takana ja uusi viikko taas edessä! Sunnuntaina teimme näitä herkkuja aamupalaksi ja tämä teatime treat sopii myös täydellisesti brunssi ideaksi ja sitä voi muunnella niin kuin itse haluaa! Toivottavasti jokaisella oli ihana äitienpäivä. Oma äitini on kullanarvoinen ja paras ystäväni. Love you mom!

Ohje: Lasinpohjalle murskaat tuoreita mansikoita. Lisää kerros jäähtynyttä paahdettua mysliä. Siihen mukaan lisäsin rusinoita ja paahdettuja saksanpähkinöitä. Lisää kerros paksua kreikkalaista jogurttia ja viipaloituja mansikoita lasin reunaan. Jatka prosessia lasin pintaan asti ja lopuksi koristele marjoilla ja paahdetuilla cashew-pähkinöillä. Ripottelin myös sitruunamelissaa päälle.  Jos haluaa tehdä lasista oikean kauniin niin lisää vielä ripaus hunajaa, mustikoita ja raastettua sitruunankuorta. Väliin voisi myös laittaa hienoksi paloiteltua mangoa, mikä antaisi ihanan raikkauden.

tea treat1

tea treat6

Leave a Reply

%d