Motivational Monday: Berry Melon Smoothie

berry smoothie3

Good Morning my lovely readers!

Have I got a smoothie recipe for you! This morning has been exceptionally  warm so I decided to substitute my regular tea for a refreshing berry and melon smoothie. This pale pink juice is sweet and delicious that builds from banana, lemon, melon, strawberries and blueberries! What a way to start a monday, feeling blissful! Have a great week everyone!

/ Maanantai aamu on harvinaisen kuuma ja päätin vaihtaa teen raikkaaseen smoothiin, mikä on tehty marjoista ja meloonista! Vaalea pinkki juoma koostuu banaanista, sitruunasta, meloonista, mansikoista ja mustikoista. Yum.. nauti elämästä ja niitten pienistä iloista! Hauskaa viikon alkua kaikille!

berry smoothie1

berry smoothie4

berry smoothie6

berry smoothie5

2 responses to “Motivational Monday: Berry Melon Smoothie”

Leave a Reply

%d