Black on Black

black on black
Knit/ French Connection, Pants/ H&M, Boots/ Gabor

 

When in doubt, resort to black.

Black on black is always a safe choice that has an endless sophistication. Black never goes out of style and it has a certain feeling of comfort in it. I actually rarely wear black, but once I have an outfit on it feels fashionable and functional. Today’s outfit builds from a knitted peplum with 3/4 sleeves that has buttons on the shoulders. I’ve paried it with stretch leather pants with straps on the side and simple buckled boots. The outfit has some masculine vibes to it yet the peplum adds a touch of femininity. This look is easy-going, perfect for a day of running errands yet it is stylish enough to stop for a glass of champagne.

/Jos ei ole mitään päälle pantavaa, musta on aina hyvä varma valinta, sillä se edustaa ajatonta kauneutta. Totesin juuri itsekseni miten harvoin pidän sitä väriä! Kuitenkin, aina kun puen mustaa päälle, se tuntuu muodikkaalta ja helpolta. Musta puhuu itsestään, ei tarvitse selitellä mitään! Päivän asuni koostuu erilaisista materiaaleista ja kontrastista. Peplum- mallinen neule tuo naisellista muotoa ja tiukat nahkahousut ovat vähän rajummat /maskuliinisemmat ja yhdistettynä asussa on mukavasti asennetta! Näöllisesti pidän housujen reunojen rajoista ja ne antavat niille mukavasta joustavuutta!

black on black4

black on black3

black on black1

Leave a Reply

%d