‘Winter Florals’

white floral
Blouse & Pants/Zara, Ankle Boots/ Calpierre, Bracelet/ Hermés

I mean, who can resist lovely fresh-cut blooms? I sure can’t. Well an obvious choice would be to burst out floral patterns when spring comes around the corner, but I wanted to break them out early. To me, a floral pattern has never felt more fresh becoming just the right remedy for our dull dark winter days. I’ve often heard woman say, floral prints are a risky choice and prefer leaving their blooms on your kitchen table. Many say, it just looks too tacky, outdated and doesn’t really fit with my style. I say your partly right, but it is all about how you wear it. First of all you need  a bit of attitude and a dollop of courage. Minute and abstract designs can add a intriguing amount of visual creativity transferring your look to a modern elegant woman. You can easily wear it to the office with clean black pants and become an urban city-gal with styling it with a bit of edge. If I was going for dinner/drinks I would wear this blouse with black leather shorts, thin black stockings, over the knee socks, chunky ankle boots and an oversized bag. I would add a long blazer on top and march to the bar to order a glass of bubbly. Ps. I haven’t been out since new years, I am so craving for a glass of champagne as I’m writing this!

May I just say that the tropical inspired florals are going to be hot in 2015 along with edgier more elaborate prints. Even though this year large prints are very much in the scene, I’m a fan of the subtle delicate ornamental blooms. Anyways, I suggest you begin soaking up the blooming idea as a flower maxi is an essential item for your summer wardrobe. Yes, a beautiful flowy floral print with ethnic vibes creating that perfect 60s inspired bohemian dress. Bring on the flower power!

winter florals3

/Hei kaikille!

Tänään haluan esitellä teille keväistä kukkakuosia… Vaikka kevät ei olekaan vielä ajankohtaista, ajattelin tuoda pientä kukintaa harmaaseen talvipäivää raikkaalla silkkipaidalla. Kuvioiden sekoitus luo sopivasti kontrastia asuun ja kokonaisuus on tosi raikas valkoisella pohjalla. Kuulemma kevään kuuma kukkatrendi on juuri viidakko tyyliset kuvioinnit, isot printit ja tietenkin boheemi hempeä kuvio. Kuosi voi olla hyvin monipuolinen isosta näyttävästä hillittyyn ja suloiseen versioon.

Mitä mieltä te olette kukasta?! Monella tämä on mielipiteen jakaja, sillä siitä saattaa tulla mieleen tätimäinen tyyli tai mummon vanhat verhot. Apua, varsinkin semmoiset retro verhot, missä on sinapin keltaista ja ruskeaa sekoitusta! Blah! Vaikka ajatus kukkakuosista  saattaa epäilyttää, rohkaisen jokaisen kokeilemaan tyyliä, sillä se saattaa yllättää! Aloittaisin abstraktilla kuviolla, mikä helposti soveltuu kokonaisuuteen ja luo pelkästään kontrastia. Kuviota pitää yhdistää muihin vaatteisiin pienellä asenteella niin se irtautuu perinteisestä mummo tyylistä. Kun alat pitämään kukkakuosista, niin huomaat miten se soveltuu muihinkin kuvioisiin ja luo mielenkiintoisia vaikutelmia!

Moderneissa kukkakuoseissa on täydellinen sekoitus tyylikkyyttä, vanhan ajan henkeä ja rohkeita näyttäviä malleja. Näistä asukuvista näkyy miten moderni kukkapaita sopii arjen käyttöön; toimistotyyliin sekä ehdottomasti juhlaan. Jos olisin lähdössä syömään/juhlimaan niin olisin vetänyt nahkasortsit jalkaan ja löysästi rypyttänyt paidan vyötärön kohdalta. Pukisin myös ohuet mustat sukkahousut ja polvenylisukat ja biker-tyyliset nilkkurit. Tähän yhdistäisin ylisuuren laukun ja pitkän roikkuvan blazerin ja  marssisin tiskille ostamaan lasin kuplivaa. xxx

 

winter floral1

winter floral2

 

2 responses to “‘Winter Florals’”

Leave a Reply

%d