Pear & Avocado Salad

pear&avocado

A refreshing light pear salad that consists of creamy avocado and rich feta cheese. The salty toasted nuts suit the sweet fruit and add a nice balancing crunch. The salad is simple yet delicious that takes mere seconds to make. Drizzle a bit of olive oil and grind black pepper to top it off.

Ingredients

 • Pear
 • Avocado
 • Salad Leaves
 • Feta Cheese
 • Black Pepper/ Salt
 • Parsley
 • Olive Oil
 • Toasted Walnuts in Salt

/ Terveellinen ja kevyt päärynä salaatti, mikä koostuu kermaisesta fetasta ja täyteläisestä avokaadosta. Paahdetut saksanpähkinät antavat sopivaa rapeutta ja suolaisuutta mikä sopii makean hedelmän kera. Lopuksi lisää tilkka oliiviöljyä ja mustapippuria myllystä.

Ainekset

 • Päärynää
 • Avokado
 • Suolassa Paahdettuja Saksanpähkinöitä
 • Fetajuustoa
 • Mustapippuria/sormisuolaa
 • Persiljaa
 • Oliiviöljyä
 • Salaatin lehtiä

pear&avocado2

Leave a Reply

%d bloggers like this: