Sheer White Lace & Fresh Tulips

lace

All white and yes, another sheer lace blouse to add to my closet. I find this Gatsby inspired blouse to be absolutely beautiful with its detailed embroidery and vintage feeling. It is delicate, womanly and has a hint of ancient romance hidden behind its subtle elegance. Sexy yet angelically pure all at once. I’ve scattered the house with vases of fresh tulips and there is a sweet aroma lingering in the air at home. Got my Marrakech home slippers on and ready to bring on the day.

/ Vaikka ulkona ripottelee lunta niin koti tuoksuu raikkaan keväiseltä, sillä asettelin valkoisia tulppaaneita moneen huoneeseen. Mikähän siinä on että kukat tuo kodikkuutta ja tunnelmaa?! Voisin istua jossain pikku kukkakaupassa koko päivän ja tehdä kimppuja ja tuoksutella niitä..

Valkoiset tulpaanit ja valkoiset vaatteet. Päälläni on naisellinen silkkipaita, mikä on täynnä  hienoja yksityiskohtia. Mielestäni paidassa on jotain gatsby-tyylistä, vanhaa romantiikkaa ja kuitenkin seksikyyttä vaikka onkin hyvin hellä ja tyylikäs.

lace2

lace6

lace1

Leave a Reply

%d bloggers like this: